Noskatījos, kā māsa pirms došanās prom iemet tējas maisiņu tualetes podā. Kad uzzināja, kāpēc viņa to dara…

Nesen mani apciemoja mana vecākā māsa. Mēs lieliski pavadījām laiku, dzērām tēju, un es viņu pacienāju ar paštaisītu melleņu pīrāgu. Vakars bija lieliski izdevies. Bet pirms aizbraukšanas māsa mani pārsteidza līdz sirds dziļumiem. Viņa izdarīja ekstravagantu rīcību, kas man nebija līdz galam skaidra. Viņa klusībā paņēma no galda tējas maisiņu, devās uz tualeti un iemeta tējas maisiņu tualetē.

Es biju šokā. Kāpēc to darīt, jo tualete vispār nav paredzēta atkritumiem, tam ir miskaste! Kā vēlāk kļuva skaidrs, māsa nevēlējās mani aizvainot, tieši otrādi. Viņa nolēma man palīdzēt tik oriģinālā veidā. Māsa paskaidroja, ka šī metode ir lielisks kaļķakmens noņemšanas veids.

Mana māsa dalījās ar mani par šo vienkāršo un nesarežģīto metodi un teica, ka viņa to praktizē ļoti ilgu laiku. Tā patiesībā ir taisnība. Cik reižu esmu viņu apciemojusi – tualete vienmēr izskatās nevainojami tīra, it kā tā būtu santehnikas preču veikala skatlogā.

Ir zināms, ka, ja jūs pastāvīgi tīrāt tualeti ar suku, tas ir ļoti kaitīgs poda emaljai. Nepieciešami saudzīgāki pasākumi. Tējas maisiņi ir ideāli piemēroti šim nolūkam. Tiem nav raksturīgās ķīmiskās smakas, kāda piemīt daudziem tīrīšanas līdzekļiem. Tējas iedarbība nav sliktāka par dārgu želeju un citu tīrīšanas līdzekļu iedarbību.

Bet tas vēl nav viss, draugi! Turpini lasīt.

Pirms atbrīvojos no tējas maisiņa, dodu viņam iespēju vēl strādāt laba mērķa labā, tas ir, uzkopt dzīvokli. Ko es daru?

Es paņemu vairākus tējas maisiņus pēc samitrināšanas. Ir svarīgi, lai tie būtu mitri.

Tālāk mēs izvēlamies tīrāmo virsmu. Parasti ļoti netīrās vietas tualetē atrodas zem pašas malas. Tur pulcējas lielākā daļa visu veidu mikrobu un baktēriju.

Nolieku tur tējas maisiņus un atstāju uz kādu pusstundu. Tālāk mums vienkārši jānoņem šie maisi un jāizmet miskastē. Viņi lieliski paveica savu darbu.

Draugi, neaizmirstiet šo manipulāciju laikā valkāt gumijas cimdus, jo nav īpaši patīkami ienirt tualetē ar kailām rokām. Bet esmu pārliecināts, ka jūs visu lieliski saprotat arī bez tā.

Un tas nav visi piesardzības pasākumi. Visi maisi ir jāizmet miskastē, nemetiet tos tualetē! Pastāv risks, ka ļoti ātri aizsērēs kanalizācija, un tad notiks vēl nepatīkamākas procedūras. Kāpēc tas vajadzīgs?

Lasi vēl: Dvīņiem nelielas nepatikšanas, un Mežāzim pārsteigums: prognoze visām zīmēm 4. decembrim

Tātad maisiņā esošā tēja lieliski cīnās ar visiem kaļķakmens nosēdumiem. Tas lieliski mīkstina to, un viss, kas jums jādara pēc tam, ir vienkārši noņemt visus netīrumus, izmantojot parasto otu vai suku.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk..

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment